Ladies Day een succes!

Op 3 juni j.l. vond wederom de jaarlijkse “Ladies Day” plaats, deze keer voor het eerst op een zaterdag. Met een gezellige groep dames werd er deze dag getennist, geluncht, en natuurlijk gebabbeld. Twee nieuwe leden maakten direct van de gelegenheid gebruik om de club wat beter te leren kennen. Hieronder kort een reactie van Daniek en Mira. Hartelijk dank hiervoor!

“Als nieuwe leden van de tennisclub werden we hartelijk ontvangen bij de ladies day.  Aangezien we pas sinds maart lid zijn, leek het ons leuk om kennis te maken met andere clubleden en eerste wedstrijden te spelen.

Met onze zelf gebakken appelflappen arriveerden we op de club en werden we ingedeeld voor de eerste wedstrijd. Na deze wedstrijd stond meteen de koffie met gebak al klaar en werd er in het zonnetje gezellig met iedereen gekletst. Om vervolgens de calorieën van het gebak weer kwijt te raken, moesten we meteen aan de slag in de volgende wedstrijd. Hier speelden we weer met andere teams en werden we zelfs gecoached door de ervaren speelsters, erg fijn! Een goed verzorgde lunch was de afsluiting van een gezellige ladies day!”

Volgend jaar zal er zeker weer een Ladies Day plaatsvinden met hopelijk nog meer inschrijvingen!

Monique en Willy.