Clubkampioenschappen Enkel & Mix – 4 t/m 10 juni

Nog even en dan is het weer zover: TCWO Clubkampioenschappen Enkel en Mix 2018. Van maandag 4 juni t/m zondag 10 juni worden weer de rackets “gekruist” om te strijden voor deze ere-titel. Zoals altijd een groot spektakel met véél tennis en nog meer gezelligheid!

Er kan ingeschreven worden voor zowel de enkel als de mix in twee categoriën A en B. Spelers met een speelsterkte 7+ kunnen zich inschrijven in categorie B en spelers met een sterkere speelsterkte in de categorie A. Er kan in maximaal 2 categoriën ingeschreven worden.

Inschrijven kan via deze link t/m zondag 27 mei.

BBQ
Tijdens dit evenement wordt er op zaterdag 9 juni een BBQ gehouden waar iedereen aan kan deelnemen. Dus ook als je niet meedoet aan de CK ben je natuurlijk van harte welkom! We starten om 17:00 uur en de kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen.

Opgeven kan t/m 5 juni door een email te sturen aan hac@tcweertoost.nl. Vergeet svp niet op te geven met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

Tijdens deze avond worden ook de voorjaarscompetitie teams uitgenodigd om de competitie op een gezellige manier af te sluiten en de kampioenen te huldigen.

Laten we ons weer met grote getallen inschrijven en er met zijn allen een gezellig toernooi van maken.

De HAC en de Technische Commissie.