Clubinformatie

TC Weert Oost heeft de beschikking over zes All Weather gravelbanen met LED-verlichting, een minibaan voor de jongste leden en een oefenkooi. Bovendien beschikken wij over een gezellig paviljoen – gerund door de leden – waar het goed toeven is na een partijtje tennis. Vanaf het terras kunnen de kunsten van anderen nog eens bekeken worden.
Voor een prestatiegericht lid is er de mogelijkheid aan de competitie deel te nemen op landelijk-, districts- of kringniveau. Ook worden er jaarlijks voor alle leden – junior en senior, beginner en gevorderden – clubkampioenschappen in de verschillende spelsoorten gehouden.
Regelmatig worden er onderlinge recreatieve toernooitjes georganiseerd, waarbij naast het tennis de gezelligheid een grote rol speelt.
Alle activiteiten die plaatsvinden, binnen maar ook buiten de vereniging, evenals andere belangrijke mededelingen worden aangekondigd in ons clubblad: de Tie-Break.

Tie-Break

De Tie-Break is het clubblad van de vereniging. Dit blad wordt verzorgd door een ervaren groep personen en bevat alle informatie, die voor de leden van belang is, zoals aankondigingen voor trainingen, toernooien en competities, verslagen van activiteiten die hebben plaatsgevonden, jubilea en vele andere mededelingen. Bovendien vindt u aan het begin van het seizoen een activiteitenoverzicht in de Tie-Break en staan in elke Tie-Break de belangrijke contactadressen van bestuursleden e.d. Houd de Tie-Break dus goed in de gaten en lees dit blad zorgvuldig!

Tie-Break nu digitaal!
Je kunt op onze website de Tie-Break altijd nog een keertje teruglezen.
Tie-Break 2017-1
Tie-Break 2016-1 
Tie-Break 2016-2
Tie-Break 2016-3
Heb je vragen of ideeën voor ons clubblad mail naar redactie@tcweertoost.nl

Tennislessen

Lessen voor zowel junioren als senioren worden bij onze vereniging verzorgd door TML. Neem voor informatie hierover contact op met Jan Scholts: tml@tcweertoost.nl

Uitgebreide ledeninfo

Uitgebreide ledeninfo vind je in dit infoblad.